Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Ei mainostusta! Viekkuun voi mielellään laittaa asiallista kommenttia, terveisiä tms. Myös tarinoiden arvioinnit tänne.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Gertrude
Kotisivut: http://mydream.suntuubi.com/

27.12.2015 17:40
Samaa kyselen kuin edellinen :D

Nimi: Sam
Kotisivut: http://lunarwing.suntuubi.com

27.12.2015 17:24
Otatko linkinvaihtolaisia?

Nimi: Annie
Kotisivut: http://origin.suntuubi.com/

14.12.2015 16:10
Pallo heilahteli paikallaan useampaan otteeseen kunnes lopulta pysähtyi.

TADAH! The wild Oddish was caught! Do you want to give it a nickname? eikunsiis. Joo muttamutta heittele mokoman tietoja postiisi niin lisäilen.

Tämän tarinan tosiaan lueskelin jo muutama päivä sitten yöllä puolinukuksissa ja kirosin kun teksti pomppi silmille. Täytyy kyllä sanoa, että Hunter on täys idiootti kun jäi Tontoon -.-' Siis kuka muka jää paikalle varastettuaan kaupungin arvokkaimman esineen?! WHAT? Asdasdasd... Hemmetin pöljä.

Itse en myöskään absolutistina kykene ymmärtämään kuinka joku voi juoda alkoholia. Blergh... Lähtikö lähes tyhjä pullo nyt sitten mukaan vai kokikose kovan kohtalon Hunterin käsissä? Tämä jäi vähän epäselväksi (ehkä koska luin tätä niin väsyneenä...)

Tarinan toinen lause on muuten jotenkin todella kummallinen. Siinä on "aikaa" kahdesti.

Saat tästä sen 63€ ja Ezralle (haluan kirjottaa sen Erza koska Fairy Tail) vaikkapa sellaset 10EXP:tä ja 5EXP:tä lisää ottelusta. Yhteenä siis sellaset 15EXP:tä. Taitaa siis nousta tasolle 8 jos en pikaseen ihan väärin laskenut.

Nimi: Annie
Kotisivut: http://origin.suntuubi.com/

06.12.2015 10:26
Halleluja ja mitähän vielä! Aivan uskomattoman koukuttava tarina! En tiedä miten jaksan odottaa seuraavaa hajoamatta ensin palasiksi. Iskee tajuton kateus kun ei ole itse ikinä ollut tarpeeksi motivoitunut opettelemaan kirjottamista, mutta mielellään näitä silti lukee.

En muuten malta odottaa, että tämä mystinen ryöstäjä tavataan uudelleen. Mulla on paha tapa kiintyä sivuhahmoihin ja/tai "pahiksiin". Niin paha tapa, että Tokyo Ghoulissa ihastuin Utaan, jota näkynyt koko 26-osaisen animen aikana ehkä 5minuuttia.

Tykkäsin erityiesti tarkasta kuvailusta, jonka avulla kykenin kuvittelemaan itseni Morganin paikalle. Itse varmaan olisin hajonnut palasiksi jo aseen nähdessäni, mutta ei siitä sen enempää :P

Ezran hermostunut käytöskin oli todella aidon oloista. Siitä plussaa kanssa.

Ja nytkun viel muistan, luvun linkki on väärin. On meinaan muotoa "http://hypernova.suntuubi/?cat=40" kun siellä suntuubin perässä pitäisi olla ".com" Helposihan lukua pääsi lukemaan kun sen vain lisäsi, mutta kannattaa silti korjata.

Saat tästä tarinasta sen 70€ ja 15€ ylimäärästä, koska tykästyin niin kovaa. Ezralle kanssa sitten 10EXP:tä eli nousee tasolle kuusi.

Sitten vaan seuraavaa odotellesssa :D

Vastaus:

Heiijj, kiitoksia :D Helpottavaa kuulla että tykkäsit, otin niin erilaisen juonen tähän että pelkäsin vähän lopputulosta.

Mystinen ryöstäjä tulee kyllä esiintymään uudelleen, enemmänkin kuin 5 min, heh.

Linkin korjailin. Kiitosta rahoista ja expasta, seuraavaa tulossa piakkoin c:

- Arya

Nimi: Cinna
Kotisivut: http://tuulenvihellys.fi

01.12.2015 23:17
#1

Woah. En tiennyt yhtään mitä tältä olisi pitänyt odottaa (joten en odottanut mitään), mutta yllätys oli kyllä niin monelta suunnalta positiivinen, että huhhuh! Kuvailu on todella onnistunutta, ja siihen paljon huomiostani kiinnittyikin. Ensimmäinen luku tekee juuri sitä mitä pitääkin, eli saa lukijan kiinnostuneeksi tarinasta ja ehdottomasti haluamaan lisää. Ihan ensimmäinen laatuaan juonesi ei ole, mutta harvemmin näitä synkkäsävyisiä pääsee kuitenkaan lukemaan, enkä laita niitä ollenkaan pahakseni. Varsinkin odottelen todella innolla lisää, koska kirjoitat nimenomaan Kaislan puolella ja Kaislan salipäälliköistä, liigasta, eliittinelikosta jne., en ole oikeastaan päässyt vielä lukemaan lähes ollenkaan.

Pahemmin moitittavaa en löydä, yhdessä vaiheessa vahingossa viittasit Charmeleoniin Charmanderina ja pari turhan pitkää kappaletta sattui johonkin väliin, mutta pieniä nämä.

Bagon/Lucifer ei tässä kauheasti toki vielä esiintynyt, mutta saa kuitenkin 15 exp Lucky Eggin myötä. Sinulle ropisee rahaa tästä §35.

(Poistin tämän tarinan tarinakirjasta, kun postasit sen sivuillesi. :])

#2

On jotenkin todella hankalaa uskoa, että olet ainoa joka on maininnut kouluttajakortin/kouluttajaid:n tarinassaan - mutta näin taitaa tosiaan olla... Ahaha. Käy hyvin järkeen kun asiaa miettii, mutta ei itsellenikään ole koskaan käynyt mieleen että näinhän ne asiat loogisesti ottaen menisivät.

Killian (ihana nimi muuten) vaikuttaa jokseenkin kiinnostavalta tyypiltä, mutta mahdotonta päätellä tässä vaiheessa onko tuolla jonkinlaisia takaa-ajatuksia. Aavikkohaudat ovat jotenkin tosi kammottavia luki niistä kenen tarinassa tahansa, hautakivien hyytävyyskerroin kasvaa eksponentiaalisesti heti kun niistä ottaa nimet pois. Killianin linnusta tuli ensimmäisenä mieleen Fearow, kun puhuit ruskeahkosta linnusta. :D Staraptorhan on harmaanmusta? Aavikkorosvot soveltuivat aavikolle hyvin.

Jälleen pari turhan pitkää kappaletta, mutta juu.

Luciferille 20 exp, sinulle rahaa §25.

#3

En voinut olla repeämättä kohtaukselle jossa Lucifer söi Kyon ja Astoria pyysi tuota antamaan sen otteestaan kuin... no, koira. :'D Näiden vuorovaikutuksesta tulee kyllä olemaan kiinnostavaa lukea. Huvituin myös kuinka nämä kyllä kiinnittivät huomionsa linnun kummaan väritykseen, mutta eivät siihen että tuo syöksee nokastaan salamoita.. Astoria on ihanan sinisilmäinen (vilpitön kommentti).

Taidat olla myös ainoita (ainoa?) joka on pyssyjä/ampuma-aseita maininnut suoraan tarinassa, hmm. Aseet ja pokemonit eivät tosiaan käy kauhean hyvin yhteen, jos nämä kaksi olisivat nokittain ottelussa. Tällaisia asioita harvemmin ajautuu miettimään, mutta tykkään tarinoista jotka herättävät mietteitä.

Sinulle §20, Lucifer saanee 20 exp, Kyolle 8 exp.

#4

Kyseenalaistan mieltäni, kun Arbokin kuvauksesta tuli ensimmäisenä mieleen Dratini kaikista mahdollisuuksista... Vaikkei Dratinit edes ole violetteja. Trevorin huudahdus kummallisista hyökkäyksistä osui kyllä harvinaisen naulan kantaan. :'D Mietin vaan, että miehen Arbok ei tupannut varmaan kauhean vahva olemaan kun pelkästään kuitenkin vaan Starlylle meni häviämään.. Tosin Ekans kehittyy aika aikaisin. Huvityin myös mielikuvista siitä, että joku kantaisi reppua täynnä suihkepulloja. Ehkä huvitun vaan liian helposti...

Midaren tuho oli hyvin synkkä veto, onnistunut tosin. Hämäräksi toki jää mistä tämä tulipalo sai alkunsa, ehkäpä siitä kuulemme tulevaisuudessa lisää. Kuten uskon, että teolla on varmasti jälkiseuraamuksia paljon.

Lucifer ja Kyo 20 exp, sinulle §25.

#5

Voi Killian. :D Kiinnostaa kyllä, että mitä tästä miehestä tulee paljastumaan lopulta. Odotan kyllä suuresti kun munasta kuoriutuu muutaman kymmenen sentin mittaisen olennon sijasta kaksimetrinen Tropius... Taas hörisin itselleni ajatellessani Bagonia syömässä palloksi puhaltunutta Jigglypuffia.

Amaryn pisteet kasvavat taas silmissäni, jotenkin olen tykästynyt suuresti tähän mummeliin. Ehkä johtuu siitä, että tuppaa myös olemaan pitkälti ainoa Kaislan salipäällikkö, josta olen päässyt yhtään enempää lukemaan. Tykkään tästä vastarintaliikkeestä ja hämäräkellarista paljon, itselläni olisi kyllä varmasti ollut täysin samanlaisia mietteitä kuin Astorialla jos joku olisi pyytänyt minua sellaiseltaan vaan seuraamaan pimeään kellariin... Toisaalta laittaa myös miettimään vähän Amaryn värväysperusteita, vaikuttavat vähän riskialtteilta.

Lucifer ja Kyo 20 exp, sinulle §25.

#Saliottelu

Heitin vastauksen haastekirjaan.

(Yritän katsoa ne uudelleenaloitusjutut pokemoneja/tavaroita koskien kunhan päivittelen profiilin.)

Vastaus:

Kiitos paljon kommenteista, rahoista ja expoista! En nyt lähde tätä sen tarkemmin kommentoimaan, kun oli kuitenkin 5 tarinan palautteet samassa. Jees, hyvä että tykkäsit :3!

- Arya

Nimi: Maya
Kotisivut: http://pearl.w2.fi/

22.11.2015 14:44
Arya? Elossa? ;__; Mayline täällä pitkästä aikaa haha! Oli ihan pakko tulla heittämään kommenttia, kun huomasin päivitysten olevan jopa tältä kuukaudelta x)

Vastaus:

Jepp c: Minähän se täällä.

©2019 Hoitosivu Hypernova - suntuubi.com